Ontdek een wereld van smaken

Hebt u wel eens een gin-tonic gedronken die u omverblies? Met een afgemeten portie gember en rozemarijn? Kent u de subtiliteiten van whisky? Fruitig of gerookt? En keek u al verder dan de Franse wijngaarden? Nee? Hoog tijd om op ontdekking te gaan. Wijnen Villers laat u kennismaken met een wereld van smaken. En bent u een kenner? Dan gidst Villers u langs nieuwe indrukken.

Passie en vertelkunst


Wijnen Villers is de eenvrouwszaak van Christine Dielen. Gediplomeerd sommelier, allround drankexpert, en al 27 (!) jaar in het vak. Haar succescocktail? Gesmaakt advies, passie voor haar producten en de gave van het vertellen. Want bij Villers proeft u van dranken én hun geschiedenis. Die kennis heeft Christine niet zozeer uit boeken. Maar vooral door zelf dranken te keuren en op verkenning te gaan in de plaatsen waar ze rijpen. U koopt dus veel meer dan alleen een goede fles.

Te mooi om uit te pakken


Een kistje wijn of een fles whisky als cadeau? Onverslijtbare klassiekers. Christine maakt van uw geschenk een klein meesterwerk. “Te mooi om uit te pakken”, volgens haar klanten. En nóg een tip: wilt u uw smakenpalet uitbreiden? Dan is een proeverij van Villers uw uitgelezen kans – in de winkel, of bij u thuis. Volg de agenda op Facebook of Instagram. Of bel Christine van Wijnen Villers en laat u overweldigen.


En wat drinkt u?


Weet u al wat u wilt? Komt u langs voor een cadeau? Of laat u zich zélf graag verrassen? Christine haalt úw fles tevoorschijn in geen tijd. Bij Villers vindt u ook de bijpassende glazen voor uw favoriete drank. En wat met flesopeners? Speciale verpakkingen? Sigaren uit Cuba? Christine heeft ze in huis.

Wat onze klanten zeggen

Een prachtige en uitnodigende winkel waar je het juiste drankje vindt voor iedere gelegenheid. Christine verbaast je keer op keer met haar kennis en inschattingsvermogen en zorgt zo voor nieuwe ontdekkingen en klassiekers in je wijnverzameling. Wil je iemand verrassen zorgt zij, met een benijdenswaardige handigheid, ook nog eens voor een prachtige cadeauverpakking!

Lien Vertommen

Wat een heerlijke winkel en dame! Ik word altijd hartelijk ontvangen. Mevrouw Dielen kent haar producten heel goed, ze is erg gepassioneerd!
Ze besteed al haar tijd om u een goed product aan te bevelen. Ook haar cadeautjes zijn PRACHTIG!
Echt een aanrader voor iedereen!

Maurine De Prins

Je koopt hier geen wijn, maar een beleving. Je krijgt een geweldige uitleg die je al doet dromen en watertanden! De kwaliteit is altijd subliem en je vindt er heerlijke wijnen voor elk budget.

Wouter Rombouts